Contacteer ons

Contact Persoon : Anna

Telefoonnummer : 0086-13371881261

WhatsApp : +8613371881261

Free call
FUJI PRECISION CO.,LTD

FUJI-LIFT 

  • FUJI PRECISION CO.,LTD
  • FUJI PRECISION CO.,LTD
  • FUJI PRECISION CO.,LTD
  • FUJI PRECISION CO.,LTD
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: Fuji Aantal werknemers: 1800~2000
Jaarlijkse omzet: 900,000,000-1,000,000,000 Opgericht Jaar: 1967
Export pct: 60% - 70%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

China FUJI PRECISION CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

De Fujiprecisie is een professionele fabrikant die de de invoerwereld de controletechnologie vooruitging van de liftautomatisering en integreert lift R&D, productie, verkoop, installatie en de onderhoudsdiensten. Na de ondernemingsgeest die van „het streven voor voortreffelijkheid en voortreffelijkheid“, klanten nemen als nadruk die van aandacht, klantentevredenheid vergen als evaluatienorm van producten en de diensten, is het bedrijf vastbesloten om betrouwbare en gediversifieerde producten voor de gehele wereld te verstrekken.

 

De producten omvatten de lift van de hoge snelheidspassagier, woonlift, medische lift, ladingslift, sightseeingslift, villalift, roltrap, automatische stoep, anorganische ruimtelift, hydraulische lift en andere liftproducten. Momenteel, heeft de Lift van Fuji Seiko meer dan 20 reeksen en meer dan 50 specificaties van liften, ontwikkeld en het binnenlandse en internationale geavanceerde niveau, bereikt en heeft de voordelen van groene energy-saving. Het is één van de grootste liftfabrikanten met het grootste product en de geschatte lading onder de binnenlandse edelen.

 

De Technologie van de Fujilift zal zich naar energie - besparing, minder verontreiniging, lift met geringe geluidssterkte, met lange levensuur, groene ontwikkelen. Wij passen IT technologie op het gebied van milieu en energie op liften en roltrappen op een globale manier toe. Op het gebied van de geïntegreerde bouwbeheersdiensten, zijn wij geëngageerd aan het gebruiken van geavanceerde technologie om stedelijke ontwikkeling te dienen.

Geschiedenis

Co. van de Fujiprecisie, Ltd werd opgericht in 1967, dat één van de grootste liftfabrikanten met het grootste product is en schatte lading onder de binnenlandse edelen.

Dienst

De naverkoopdienst:

 

In normaal gebruik, waarborgt de leverancier de productkwaliteit voor 12 maanden kosteloos. Tijdens deze periode, beschadigd delen zullen de wegens de problemen van de productkwaliteit eerder dan menselijke factoren door ons worden vervangen kosteloos. Na de afloop van de vrije garantie, kan het bedrijf blijven de betaalde garantiediensten verlenen.

 

De opleidende diensten:

Opleiding: Vrije opleiding voor gebruikers.

 

Andere diensten:

Wij zijn verantwoordelijk voor de installatie, het opdragen en de verrichting van de gehele machine bij uw bouwwerf. Tegelijkertijd, waarborgen wij dat de beschadigde of gebrekkige delen van de goederen gemakkelijk kunnen in de loop van installatie, het opdragen en verrichting op onze kosten worden hersteld en worden vervangen.

Wij zullen de globale pre-sale, in-verkoop en naverkoop technische diensten voor het materiaal, en kwaliteitsproblemen verlenen die tijdens installatie voorkomen. Wij zullen mensen sturen om de diensten ter plaatse te verlenen kosteloos, en technici te sturen om last van begeleiding ter plaatse te nemen.

Ons Team

China FUJI PRECISION CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

Major Projects

HET PROJECT VAN IRAN

China FUJI PRECISION CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0  China FUJI PRECISION CO.,LTD Bedrijfsprofiel 1

China FUJI PRECISION CO.,LTD Bedrijfsprofiel 2  China FUJI PRECISION CO.,LTD Bedrijfsprofiel 3

China FUJI PRECISION CO.,LTD Bedrijfsprofiel 4

HET PROJECT VAN KAMBODJA 

China FUJI PRECISION CO.,LTD Bedrijfsprofiel 5  China FUJI PRECISION CO.,LTD Bedrijfsprofiel 6

China FUJI PRECISION CO.,LTD Bedrijfsprofiel 7  China FUJI PRECISION CO.,LTD Bedrijfsprofiel 8

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

+8613371881261
0086-13371881261