Contacteer ons

Contact Persoon : Anna

Telefoonnummer : 0086-13371881261

WhatsApp : +8613371881261

Free call
Profiel QC

 

Kwaliteitscontrole in Lift Productie

 

De lift is een Mechatronics materiaal op grote schaal, en zijn veiligheid moet in verschillende verbindingen tijdens verrichting worden gewaarborgd. Omdat de lift tot bulklevering behoort, kan het niet de fabriek als andere producten verlaten, zodat vergt het beperkte materiaalvoorwaarden en lege ruimte.

Het assembleren de tests worden uitgevoerd in het binnenlandse milieu. Dit soort liftdelen die om door de minnaar worden vereist worden vervaardigd zou van stabiele kwaliteit moeten zijn. Gebaseerd op dit, de auteur

Combinerend met vele jaren van basiskwaliteitscontroleervaring, van onstoffelijke verwerving, zelf-gemaakt delen die verwerken, externe verwerking en verzendingscontrole. In dit document, wordt een reeks van analyse bij de kwaliteitscontrole in lift productieproces uitgevoerd.

FUJI PRECISION CO.,LTD kwaliteitscontrole 0

 

Sleutelwoorden: lift; productie; kwaliteitscontrole

 

De lift wordt aangedreven door elektrische motoren en is uitgerust met dooskranen voor passagier of ladingsvervoer in gebouwen met meerdere verdiepingen. Het dienen van de gespecificeerde vloer

Vast heftoestel. De kwaliteitscontrole van lift productieproces een duidelijk die doel moeten zou hebben, op het efficiënte gebruik van middelen wordt gebaseerd.

Het gehele proces van lift productie wordt beheerd en gecontroleerd. om aan de objectieve behoeften te voldoen, is het noodzakelijk om de kwaliteit van lift productieproces te ontwikkelen.

Controle. Gebaseerd op de praktische ervaring van de auteur, brengt dit document sommige adviezen naar voren.

 

FUJI PRECISION CO.,LTD kwaliteitscontrole 1FUJI PRECISION CO.,LTD kwaliteitscontrole 2

 

Kwaliteitscontrole in het Kopen van Verbinding

 

Volgens de grootte van de schaduw in de productkwaliteit, kan het materiaal in verschillende soorten worden verdeeld, gewoonlijk zijn de veiligheidscomponenten A.The de belangrijke categorie B is, en de algemene categorie is C. Onder hen, is de schaduwrichting van klassena materiaal aan lift veelzijdig, wat betrouwbaar kan zijn. Het geslacht, de veiligheid en de verwante prestaties worden beïnvloed; De klassenb materialen omvatten frequentieconvertors, hoofdzakelijk computerraad en controledozen. De klasse C verwijst naar materialen buiten Klasse A en Klasse B, die in de liftkwaliteit inbegrepen zijn. De staalplaat, de grondstoffen en de lift wensen, enz. dit De bovengenoemde materialen moeten van de goedgekeurde Lijst van Gekwalificeerde die Suppliers.Suppliers worden gekocht, met de verschillende types van materialen wordt gecombineerd, specifiek inspectieproces ontwikkelen.

 

FUJI PRECISION CO.,LTD kwaliteitscontrole 3FUJI PRECISION CO.,LTD kwaliteitscontrole 4

 

Materiële verwerving

 

Voor de verwerving van Klassena materialen, moet de Verwervingsafdeling het testrapport voor hen verstrekken tijdens rapportering en inspectie, en de Kwaliteitscontroleafdeling zal hen ook van het testrapport voorzien.

 

De volledige inspectie van 100% 68 zou moeten worden uitgevoerd. Tijdens inspectie, zou de nadruk op of de product modelparameters aan de vereisten voldoen, en of moeten zijn de producten beroemde plaatsen en bezienswaardigheden zijn.

De informatie zoals fabrieksdatum en fabrieksaantal in het Verslag van Materiële Ingangsinspectie moeten zou zijn ingegaan. Er zijn geen technische eisen ten aanzien van het de inspectieproces en producten.

Zullen de parallel gekochte delen worden opgeslagen afzonderlijk en zullen gemerkt worden om onverwacht gebruik te vermijden en zullen gekocht worden. Het personeel zal de goederen naar hen terugkeren.

 

Aankoop met Categoriec Substanties

 

Categorie C en Categoriec de substanties zouden moeten volgens een bepaald deel worden bemonsterd en overeenkomstig de materiële criteria van de aankoopinspectie, eens in worden gecontroleerd

Als een niet-overeenkomend product in het inspectieproces wordt gevonden, zou het moeten worden geïsoleerd onmiddellijk en duidelijk verklaard dat de kwaliteitsinspecteur Lijst de van de „niet-overeenkomend product“ Verwerking zou moeten invullen.

 

FUJI PRECISION CO.,LTD kwaliteitscontrole 5

 

Veiligheid en Kwaliteitsbeheersysteem van LiftBouwwerf

 

om de veiligheid en de kwaliteitsbewaking van de projecten van de liftbouw te versterken, en strikt de veiligheid en kwaliteitscontrolepunten te begrijpen, wordt de speciale formulering gemaakt.

Installatie, veiligheids en kwaliteits het beheersysteem is als volgt

1. Al personeel die de bouwwerf ingaan moet de persoonlijke levering van de arbeidsbescherming correct gebruiken.

2. Het nieuwe personeel moet door relevante formaliteiten gaan alvorens zij de bouwwerf kunnen ingaan.

3. Na het ingaan van de plaats, kunnen de deuren van de putzaal goed vóór bouw worden beschermd.

4. De de veiligheidshelm en veiligheidsgordel moeten correct in goed bouw worden gedragen.

5. De schachtbouw zou niet blootvoets moeten worden gedaan of pantoffels.

 

FUJI PRECISION CO.,LTD kwaliteitscontrole 6

 

6. Veiligheid en Kwaliteitsbeheersysteem van LiftBouwwerf

Om het gedronken werk te belemmeren.

7. Het is strikt verboden om veiligheidsgordel te gebruiken hijsend materiaal.

8. Het is strikt verboden om de sleutel aan de zaaldeur aan de persoon zonder getuige te lenen.

9. De brandbeveiligingfaciliteiten zouden in het pakhuis moeten worden uitgerust. Het is strikt verboden om draden lukraak te trekken en elektrische fornuizen en verwarmers te gebruiken.

10. Tijdens de bouw van lift, zou het aantal bouwpersoneel van het dak van de liftauto geen 4 moeten overschrijden.

11. Wanneer de steiger in verrichting is, zullen de veiligheidsnetten zonodig opstelling zijn.

12. Het veiligheidspersoneel moet veiligheidskokers dragen. Als zij de plaats verlaten, moeten zij ander personeel verantwoordelijk tijdelijk aanwijzen om te zijn.

13. De open-doospunten zouden niet willekeurig moeten worden gestapeld. De goederen die het pakhuis ingaan zouden keurig moeten worden geplaatst, het pakhuis schoon en rookloos houden.

14. Alle elektrocomponenten moeten waterdicht en vochtbestendig zijn.

15. Het het de gidswiel van de motorruimte, dak van de sedanstoel en het wiel van de tegengewicht anti-kabel in een droge positie moeten zouden worden geplaatst en de regendichte maatregelen zouden moeten worden getroffen.

16. De gidssporen worden gestapeld keurig en beschermd.

17. Wanneer de zaaldeuren, de autodeuren en de autopanelen niet in het pakhuis kunnen worden gestapeld, moet de oppervlakte worden beschermd.

 

FUJI PRECISION CO.,LTD kwaliteitscontrole 7

 

18. De installatie van de steiger van de hoogste schacht voldoet aan de vereisten van veiligheid en stevigheid.

19. Re-bescherm het zware blok met sterke en sterke draad of staalkabel. De elektriciteit moet voor het aantal zware blokken worden verzekerd

De ladder glijdt niet. (Minstens 60,9% van de lading van de auto)

20. De achtersnelheidsbeperker, de aaneenschakelingsexperiment van de veiligheidsklem is efficiënt, is de elektroschakelaar efficiënt.

21. De voorbuffer moet worden geïnstalleerd en worden bijgetankt.

22. De steiger op de bovenkant of de bodem van de sedanauto tijdens vervoerbouw die moet wordt opgericht worden beschermd.

23. Na de EMOE, is het niet mogelijk om de motorruimte met het noodsituatieeinde, de schakelaar van de snelheidsbeperker en de het eindeschakelaar van het autodak te verbinden.

 

Kwaliteitsbeheersysteem ter plaatse

 

(1) de de liftinstallatie van het kwaliteitsdoel waarborgt één goedkeuringspas en streeft voor de projecten van uitstekende kwaliteit.

(2) de kwaliteitsborgingmaatregelen specificeren dat de installatiekwaliteit niet alleen naar techniekkwaliteit, maar ook naar het werk kwaliteit verwijst; en de techniekkwaliteit verwijst naar installatie.

Het materiaal kan normaal worden geïnstalleerd en worden in werking gesteld. De kwaliteit van het werk verwijst naar de leiding, beheers en productietechnologie van een onderneming.

Kwaliteit van de dienst. om de kwaliteit van het project te verzekeren, eerst en vooral, zouden wij leiding en beheer moeten versterken, oprichten en verbeteren de kwaliteitsbewakingsorganisatie.

Construeer en versterk onderwijs en propaganda het werk.

1. Huisvriend met tekeningen en plaatsvoorwaarden alvorens bouw, inspectie van uitrusting en materialen voor installatie wordt vereist, en het nauwgezette open-dooswerk te beginnen dat te doen.

2. Dwing strikt het relevante systeem van bouwwerf af om installatie en beschaafde bouw te verzekeren.

 

FUJI PRECISION CO.,LTD kwaliteitscontrole 8

 

3. Vóór installatie, zou de kwaliteit van elk deel moeten worden gecontroleerd om ongeschikte delen worden geladen in de gehele machine te verhinderen.

4. Verbeterend het inspectiesysteem, voltooit het installatieteam ernstig de inhoud van „het Verslag van het Bouwproces“ en „Dagelijks werkagenda“ elke dag.

Doeltreffendheid, de bedrijf regelmatige inspectie.

5. Diverse die betrokken verordeningen door de staat en de bedrijven worden afgekondigd.

6. Voer strikt het goedkeuringssysteem uit, registreer de inspectieresultaten in detail, en evalueer de kwaliteit van de voltooide lift.

7. De installatiehulpmiddelen voor regelmatige inspectie zullen niet gebruikt worden voor ongeschikte hulpmiddelen. Tegelijkertijd, zal het het bewerken configuratie modelsysteem van team en inspectiepersoneel verenigde verandering zijn.

8. Voer de inspectie bewust van elke werkprocedure en verslag uit goed.

9. De grafiek van de de goedkeuringsstroom van de installatiekwaliteit (zie volgende pagina)

Het voorbereidingen treffen voor inspectie en goedkeuring

Controle vóór goedkeuring

Neem corrigerende maatregelen

Voer installatie uit

Identificeer me

Uitgifte van Kwalificatiecertificaat

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

+8613371881261
0086-13371881261