Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Anna

Telefoonnummer : 0086-17757222726

WhatsApp : +8617757222726

Free call

MRL het Vierkante van de Liftcentrum van de Glasobservatie Openingstype met Fuji-Controlesysteem

Min. bestelaantal : 2Eenheid Prijs : USD 14000-18000 PER UNITS
Verpakking Details : Houten Geval, Plastiek Levertijd : 25-30 werkdag
Betalingscondities : L/C, T/T, Western Union, D/P Levering vermogen : 1000 eenheden per maand
Plaats van herkomst: Zhejiang, China Merknaam: FUJI
Certificering: CE, Test Report ,ISO9001 Modelnummer: TQH

Gedetailleerde informatie

Cabine: Vierkant Glas Vloer: Pvc, Marmer
Gebruik: Winkelcomplex, Weergevenplaats Internationale norm: EN81
HS Code: 842810 Het Materiaal van de liftdeur: HSS, Glas
Openingstype: Opening centrum Controlesysteem: FUJI
aandrijving: VVVF AC Capaciteit: 450kg-2000kg
Hoog licht:

De vierkante Lift van de Glasobservatie

,

MRL Observatielift

,

Centrum het Openen Type Observatielift

Productomschrijving

MRL Vierkante van de de Lifthoogte van Obeservation van de Glascabine de Kwaliteits Concurrerende Prijs

 

 

FAQ

Hoe te om de het liftinstallatie en onderhoud te doen?
Eerste Stap: . De plaatselijke bevolking kan doen dat de baan met onze verstrekte handboeken en de technologie steunen.

Tweede Stap: U kunt de lokale professionele liftingenieurs of de technicus vragen om liften voor u te installeren, die de oude oplossing is.

Derde Stap: U kunt onze ingenieurs ook vragen naar uw plaats gaan het werk doen maar de kosten zullen veel hoger zijn en de onderhoudsbaan zal nog gegeven worden aan plaatselijke bevolking voor de rusttijd na installatie. Herinner dat de installatie het belangrijkst is. Zelfs als de liftkwaliteit goed genoeg is, maar de installatie is slecht, dan zal de lift met vele problemen lopen.

 

Installatiesteun:

1. Documentsteun: De volledige documenten met inbegrip van Installatiehandboek zullen samen met de lift in de container worden overhandigd.

2. Technische ondersteuning: De verre technische ondersteuning is beschikbaar via e-mail, whatsapp, skype en enz. Indien nodig, zal een techincian worden gestuurd om u op jobsite bij te staan

3. De vervangstukken steunen: Wij zullen u de vrije die vervangstukken verstrekken samen met de container worden geleverd.

4. Onderhoudssteun: Als om het even welke delen beschadigde wegens kwaliteitskwestie binnen 12 maanden na B/L-datum krijgen. Wij zullen nieuwe vervanging zodra bevestigd verzenden.

 

De Functie van Optionai van de noodsituatiefunctie
  Het nivelleren wanneer stroomuitval ln levert de normale stroomuitval, de batterij ten laste de liftmacht. De lift drijft aan het meest dichtbijgelegen landen.
Reisfunctie
  Tegen het lawaai In de lichte liftlading, wanneer drie meer bevelen verschijnen, om het onnodige parkeren te vermijden, al het geregistreerde zal roepen binnen de auto worden geannuleerd.
Open vooraf de deur wanneer de lift vertraagt en in deur open streek binnengaat, opent het automatisch de deur om de reisefficiency te verbeteren.
Direct parkeren Het stemt volledig met afstandsprincipe overeen zonder het kruipen in het nivelleren. Het verbetert zeer de reisefficiency.
De functie van de groepscontrole Wanneer drie of meer zelfde modelliftgroepen in gebruik worden gecontroleerd, kan de liftgroep de approprate reactie het meest automatisch kiezen. Het vermijdt het herhaalde liftparkeren, vermindert de passagierswachttijd en verhoogt de reisefficiency.
Duplexcontrole Twee reeksen zelfde modelliften kunnen eenstemmig het roepende signaal door het computerbericht antwoorden. Op deze wijze, vermindert het zoveel mogelijk de wachttijd van de passagiers en verbetert ook reiseffciency.
De op-plichts piekdienst Binnen de vooraf ingestelde op-plichtstijd is het stijgende vervoer van het huis die uiterst bezig landen. De liften worden onophoudelijk aan het huis verzonden die landen de op-plichts piekdienst tevreden te stellen.
De piekdienst buiten dienst Binnen de vooraf ingestelde vakantie eod, worden de liften onophoudelijk verzonden om vloer te bedekken om de piekdienst buiten dienst tevreden te stellen.
Deur het open tijd uitbreiden zich Houdt de pers speciale knoop in de auto, de liftdeur voor bepaalde periode open.
Mens-machine interface
  Stemomroeper Wanneer de lift normaal aankomt, informeert de stemomroeper de passagiers over de relevante informatie.
Doos van de auto de hulpverrichting Het wordt gebruikt in de grote liften van het ladingsgewicht of de liften met overvolle passagiers zodat more and more passagiers de auto kunnen gebruiken.
Verrichtingsdoos voor de gehandicapten

Het is geschikt voor de rolstoelpassagiers en zij die visieproblemen hebben.

 

De intelligente roepende dienst Autobevel of hijstoestel-manier kan het roepen door speciale Intelligente Input worden gesloten of worden verbonden.
IC-de functie van de kaartcontrole Alle (gedeeltelijke) landing kan autobevelen door IC-Kaart na de autorisatie slechts invoeren.
Monitorfunctie
  Verre monitor De liftmonitor en de controle over lange afstand kunnen door modem en telefoon worden vervuld. Het is geschikt voor de fabrieken en de de diensteenheden aan geschikt kennen de reisvoorwaarden van elke lift en treffen onmiddellijk de overeenkomstige maatregelen.
Afstandsbediening De lift kan onafhankelijke reis volgens de specifieke vereisten door (het facultatieve) hebben scherm van de verrichtingsmonitor.
Camerafunctie in de auto De camera is geïnstalleerd in de auto om de autovoorwaarden te controleren.

 

MRL het Vierkante van de Liftcentrum van de Glasobservatie Openingstype met Fuji-Controlesysteem 0                        MRL het Vierkante van de Liftcentrum van de Glasobservatie Openingstype met Fuji-Controlesysteem 1

  Observatielift Observatielift
  facultatief facultatief
Autodekking Gebakken emailstaal, onder de bodem van de dekking onderaan lamp Gebakken emailstaal, aanstekende decoratie
Observatiemuur 6+6 gelamineerde veiligheidsbril (3PCS) 6+6 gelamineerde veiligheidsbril (3PCS)
Decoratieplafond Het gebakken kader van het emailstaal, acryl overspannen hoogste paneel, acrylverlichtingsdecoratie Gebakken emailstaal, acrylverlichtingsdecoratie
Automuur Hairline roestvrij staal Hairline roestvrij staal
Leuning Roestvrij staal dubbele buis Roestvrij staal dubbele tude
Vloer Pvc Pvc

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

+8617757222726
17757222726
0086-17757222726