Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Anna

Telefoonnummer : 0086-17757222726

WhatsApp : +8617757222726

Free call

Hairline Staal Bedrijfsroltrappenvvvf Aandrijving voor Winkelcomplex Binnen

Min. bestelaantal : 2Eenheid Prijs : USD 13000-25000 Per Unit
Verpakking Details : Houten kist Levertijd : 30 werkdagen
Betalingscondities : L / C, T / T, Western Union Levering vermogen : 100 Eenheden per Eenheden
Plaats van herkomst: zhejiang, China Merknaam: FUJI
Certificering: CE ISO EN115 TEST REPORT Modelnummer: THQ

Gedetailleerde informatie

Reizende hoogte (m): ≤ 7.2(6) Balustrade: Aangemaakt Glas (10mm)
leuningssteun: ZWART Het binnen & buiten decking: Hairline Staal
Het begrenzen: Slijtvaste deklaagstaalplaat Bekleding: facultatief
Toepassing: Openbare Vervoer Snelheid: 0.5m/s of 0.65m/s
Installatiemilieu: binnen/outdoor Neiging: 30 of 35 graad
Hoog licht:

Hairline Staal Bedrijfsroltrappen

,

VVVF-Aandrijvings Bedrijfsroltrappen

,

Winkelcomplex Binnenroltrappen

Productomschrijving

Economische VVVF-Aandrijvings Bedrijfsroltrappen, de Binnenroltrap van Fuji

 

 

De configuratie van de gangdelen van roltrap/Moving

1. Ingangsarmsteun

Het is nieuwe stijl en uitstekend, met moderne gestroomlijnde leuning bij de ingang, die roltrap meer spiritualiteit en affiniteit, rijk aan de zorgvuldige observatie geven aan gebruikers. Stel niet alleen de schoonheid van flexibiliteit, rondheid en zachtheid voor, maar ook benadruk de elegantie en de waardigheid van het omringen van gebouwen.

2. Lopende richtingsaanwijzing

De nota's voor het runnen van richting en het verbieden worden geplaatst bij de ingang van leuningen, die zeer duidelijk zijn om de veiligheid van passagiers te verzekeren.

3. Foutenmonitor

Wanneer een fout voorkomt. de foutencode zal op het mislukkingsscherm voor arbeiders worden getoond om de foutenplaats op een efficiënte en nauwkeurige manier te bepalen, en zeer onderhoudsefficiency te verbeteren

4. Automatisch begin en einde

De sensor wordt gevestigd dichtbij de vloerplaat om het naderbij komen passagiers te ontdekken, in werking stelt automatisch s, zodat wanneer de passagiers worden verlaten, zal het ophouden automatisch lopend.

5. Begrenzende borstel

Het is geïnstalleerd op beide kanten van de begrenzende borstel. Gevestigd bij het begrenzen van borstel boven de stappen, kan de schoenen van passagiers vermijden die met het paneel van de rokwacht wrijven en buitenlandse voorwerpen verhinderen brengend in de stappen op een veiligheid en effectief een manier.

6. Het wiel is uitgerust met stappenketen

Het wiel heeft speciaal de ingebouwde keten van rolstappen ontworpen, die het lawaai kan effectief verminderen van het lopen en het lopen maken regelmatiger en stil.

7. Het begrenzen verlichting

Het gestroomlijnde het begrenzen verlichtende licht is langs de renbaan van stappen, die niet alleen de elegante verschijning van straal kan handhaven, maar ook het roltrapzicht in het volledige gebouw benadrukken, om passagiers te verzekeren heeft het comfortabele en veilige berijden.

8. Stappen die lichten waarschuwen

De groene fluorescente lampen zijn geïnstalleerd op de staploopvlakken tussen de hogere en lagere stappen, wanneer de twee verbonden stappen worden gewankeld, de groene neonlichten zullen glanzend van het hiaat van twee stappen, zo zoals

om de passagier te helpen die horizontale segmenten identificeren, verbeter het berijden veiligheid.

 

Hairline Staal Bedrijfsroltrappenvvvf Aandrijving voor Winkelcomplex Binnen 0Hairline Staal Bedrijfsroltrappenvvvf Aandrijving voor Winkelcomplex Binnen 1

 

WAAROM DE V.S. KIES

1. Productieervaring: 20 jaar van productieervaring.
2. Beheersteam: Wij hebben de deskundige van het ondernemingsbeheer tewerkgesteld om last van het algemene beheer, vooral technisch en te nemen kwaliteitsbewaking.
3. Certificaten: Wij hebben ISO-9001:2008 en Ce-certificaat gekregen.
4. Lofting en ontwerpsoftware: Wij hebben driedimensionele ontwerpsoftware die ons kan helpen de meest geschikte machine voor onze klanten ontwerpen.
5. QC Inspectie: Het is ons bedrijfbeleid dat alle geëindigd - de producten zouden door ons gespecialiseerd QC personeel in elke vervaardigingsstappen en vóór verzending moeten worden geïnspecteerd.
6. Technisch voordeel: Wij duren altijd in samenwerking met binnenlands oudste geschoten instituut en technische universiteiten voort. Wij hebben ook een hoogst gekwalificeerd team die bij R&D, vervaardiging, QC, de naverkoopdienst werken, enz.

 

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

+8617757222726
17757222726
0086-17757222726